Kevät on parasta aikaa huoltaa ja päivittää kalusto!

Kevät ja erityisesti tämän kevään tapahtumien ja kisojen lykkääminen mahdollistaa vähän perusteellisemman kaluston päivityksen sekä huollon.

Onko hevonen tikissä, tekisikö hyvää pyytää ammattilainen tekemään sille lihashuoltoa? Hieroja, osteopaatti, kraniosakraali- tai reikihoitaja? Itse olen vannoutunut osteopatian suosija. Hyvän osteopaatin yhteydtiedot saa minulta pyytämällä.

Vai tarvitseeko hevosesi mahdollisesti notkeutta, lihasvoimaa tai muuta biomekaniikkaan liittyvää oppia tai tukea? Onko omassa istunnassa hiomista? Suosittelen lämpimästi hevoslähtöistä operanttia kouluttajaa ja akateemisen ratsastustaiteen osaajaa Annan oppia .

Miltä varusteet näyttää? Kevään uutuudet, uskomaton valikoima ratsastussaappaita sekä ötökkäkauteen valmistautuminen Suomen parhaasta hevostarvikeliikkeestä Börjesiltä!

Kattava valikoima laadukkaita rehuja ja lisäravinteita suoraan tallin- tai kotiovelle toimitettuna kätevästi nettikaupasta toimittaa Heppahippi.  Käy tutustumassa!

Jäikö vielä mieleen jokin varuste, jota ei juuri sinun hevosesi koossa tai mallissa löydy vai repesikö suosikkisuitsien tikkaus? Käänny nahka-alan ammattilaisen puoleen Hakko Productioniin.

Me olemme täällä teitä varten

No entäpä traileri. Miltä traileri näyttää ja mikä tärkeämpää, milloin sitä on viimeksi huollettu?

Traileriin on ehdottoman tärkeää tehdä säännöllisesti jarruhuolto, jolloin osia pystytään ennaltaehkäisevästi puhdistamaan, voitelemaan ja säätämään. Jarrut on ehjän pohjan, toimivan vetopään sekä asiallisen ajotyylin lisäksi tärkeimpiä turvallisuutekijöitä hevosia kuljetettaessa.

Tässä muutamia kevään esimerkkihintoja.

Jarruhuolto 225€ sisältää puhdistukset, voitelut ja säädöt. Varaosat ja niiden asennus veloitetaan erikseen.

Puleeraus 400€ sisältää puleerauksen ja vahauksen.

Sisäpesu ja ulkopesu 150€, vahaus 40€.

Levyn -ja lattian vaihdot hinnoitellaan erikseen, kysy tarjousta!

Valikoimista löytyy myös niin trailerijakkarat, vaseliiniprässit, voitelusprayt, hokkimatot, kaasujouset, kahvat, kamerat ja paljon muuta. Käy tsekkaamassa Staminen nettikaupasta!

Meitä on monia pieniä ja vähän suurempia tekijöitä ja me kaikki omalla ammattitaidollamme haluamme tarjota Teille parasta osaamistamme. Tue paikallista ja osaavaa yrittäjää

Terveisin Elina ♥