Maximus 2700 ja 2700 S

Täysin UUSI Maximus on Humbaur-malliston uusin tulokas. Se korvaa menestyneen edeltäjänsä ollen erittäin tilava kahden hevosen vaunu, jossa on mahtava vakiovarustelu – ja kaiken lisäksi kenties hevostrailereiden tyylikkäin ulkonäkö! Avara sisätila tekee hevoselle matkustamisesta mukavaa, sisäpituus on 356cm ja leveys 180cm. Korkeus 235cm lähes keulaan asti tekee vaunusta yhden markkinoiden tilavimmista kahden hevosen vaunuista. Tämä traileri sopii erityisen hyvin kookkaille kuljetettaville!

Maximuksen alusta on 2700kg kokonaispainolle sovitettu EquiDrive®PLUS, jossa vakiovarusteena on aina itsesäätyvät jarrut sekä iskunvaimentimet. Lisävarusteena Maximuksiin on saatavilla myös EquiDrive®PLUS S kierrejousilla! Runko on kastamalla kuumasinkitty ja vakiona on aina AluBiComp-alumiinilattia 20-vuoden tehdastakuulla.

Maximuksen kori on lasikuitua ja se on muotoilultaan erittäin aerodynaaminen parantaen näin polttoainetaloutta. Maximus on saatavilla kymmenin eri värikombinaatioin. Vakioväreinä voit valita mm. Turquoise Blue, Magenta Metallic, Yellow Green tai vaikka Dark Blue Metallic! Uutta ja ainutlaatuista hevostrailereissa on myös etuseinään saatava lähes neliömetrin kokoinen tummennettu panoraama-ikkuna. Vakiovarusteena Maximuksessa on myös täyskorkea käyntiovi sekä suuret viiteen suuntaan aukeavat tummennetut sivuikkunat.

Kaikissa Maximus-malleissa on valtavan tilava satulakaappi ulosvedettävällä kahden satulan satulatelineellä ja kahdella suitsitelineellä. Lisävarusteena Maximukseen on saatavilla mm. Western-satulateline!  Lisäksi satulakaapissa on liiketunnistimella varustettu valo sekä harja ja lapio. Tilavaan kaappiin mahtuu huomattavasti enemmän varusteita kuin tavalliseen satulakaappiin, lisävarusteena kaappiin on saatavilla myös ovi suoraan hevostilasta, jolloin varusteiden käsittely reissussa helpottuu entisestään.

Kokonaisuutena Maximus on huolitellun tyylikäs ja edeltäjiensä tapaan laadulla pitkäikäiseksi valmistettu.

Pyydä tarjousta tai soita ja kysy lisää 040 743 8487 / Elina

laatutrailerit humbaur stamine myy