Notos Alu 2400 / 2700 / 2700 S

Humbaur Notos Alu on kahden hevosen erittäin tilava, vankkarakenteinen ja turvallinen vaunu, johon on saatavana myös etupurku. Tämä traileri on suunniteltu Sinulle, joka haluat runsaasti tilaa kuljetuskalustoosi tai kuljetat suuria hevosia. Seinämateriaali on anodisoitua 18mm alumiinipaneelia. Lattia on vakiovarusteena 21mm AluBiComp-lattia  20-vuoden tehdastakuulla. Lattiaan vulkanoidaan 8mm paksu kumimatto liukumattomalla pinnalla ja maton reunat tiivistetään lattian/seinän rajaan. EquiSpace® konseptin mukaisen sisätilan mitat ovat pituus 342cm, leveys 171cm ja korkeus 230cm. Kiinteä kattorakenne, jossa on jäykistävä teräsrunko. Katon materiaali on polyesteri, joka on hygieeninen sekä helppo puhdistaa. Vakiovärit katon ulkopinnalle ovat black metallic  ja silver metallic – katon värille on myös lukuisia muita värejä valittavaksi edulliseen lisähintaan. Satulakaapillisessa mallissa on lukittavassa tilassa kahdelle satulalle sekä suitsille telineet sekä irrotettavat syöttökaukalot pidikkein ja lisäksi ovessa peili. Tässä tilavassa trailerissa kulku satulakaapin puoleisesta karsinasta ovelle onnistuu edelleen hyvin riittävän pituuden ansiosta. Ovien tuotannossa ja asennuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota tiiveyteen, ovissa on kolmipistekiinnitys.

Etupurullisessa mallissa väliseinä on kaksiosainen, joten kulku vasemmasta karsinasta etulastaussillalle onnistuu helposti. Etupurun puolen voit valita tilausta tehtäessä. Notos Alu on lähtökohtaisesti satulakaapiton, ja karsinoiden edessä onkin runsaasti tilaa varustella hevosta.

Karsinan koko on säädettävissä pituus ja korkeussuunnassa pehmustetuin puomein. Ulkopuolinen paniikkivapautus etu- ja takapuomeissa on yksinkertainen käyttää ja mahdollisen tarpeen jälkeen nopeasti takaisin koottavissa. Sisävalo on vakiovaruste, samoin kuin 5-suuntaan säädettävät tummennetut ikkunat. Suomeen tuotavissa malleissa on vakiona automaatisesti kelautuva vedoton takapressu, lisäksi mahdollista saada Windshot-kesäpressu. Karsinan väliseinä on pikalukittava sekä käännettävissä lastauksen helpottamiseksi.

EquiDrive®-alusta on kastamalla kuumasinkitty ja jousitus on kumivääntömallinen erillisjousitus, Notos Alu-malleissa aina iskunvaimentimin varustettuna. 2700kg kokonaispainolla alustana on EquiDrive® PLUS, joka tuo mukanaan vakiovarusteeksi myös automaattisesti säätyvät jarrut. Notos Alu 2700 saatavilla myös EquiDrive®PLUS Kierrejousituksella! Vakiorengastus on 14″ erityisen matalan nousukynnyksen vuoksi. Kysy tarjousta.

Sähköjärjestelmä on vakiona 13-napainen varustettuna peruutusvalolla. Nokkapyörä on automaattinen ergonomisella vetokahvalla. AluBiComp-lattialle myönnetään 20-vuoden takuu.

Pyydä tarjousta tai soita ja kysy lisää 040 743 8487 / Elina

laatutrailerit humbaur stamine myy