Notos Plus 3000/3500

varustetilallinen laatutraileri

Humbaur Notos Plus on kahden hevosen erittäin tilava satulahuoneellinen traileri. Tämä traileri on suunniteltu Sinulle, joka haluat runsaasti tilaa kuljetuskalustoosi ja kuljetat suuria hevosia. Traileri sopii mainiosti mm. Western-lajien pariin suuren ja tilavan varustetilansa johdosta. Traileriin on saatavilla myös erilaisia  telineitä ja säilytytsratkaisuja western- varusteille mm. westernsatulateline.

Seinämateriaali on anodisoitua 18mm alumiinipaneelia. Lattia on vakiovarusteena 21mm AluBiComp-lattia  20-vuoden tehdastakuulla. Lattiaan vulkanoidaan 8mm paksu kumimatto liukumattomalla pinnalla ja maton reunat tiivistetään lattian/seinän rajaan. EquiSpace® konseptin mukaisen sisätilan mitat ovat pituus 315cm, leveys 186cm ja korkeus 230cm. Trailerissa on kiinteä kattorakenne, jossa on jäykistävä teräsrunko.Vakiovärit katon ulkopinnalle ovat black metallic  ja silver metallic – katon värille on myös lukuisia muita värejä valittavaksi edulliseen lisähintaan. Lukittavassa satulatilassa on teline kahdelle satulalle sekä suitsille ja lisäksi ovessa peili sekä verkkotaskut. Hevostilassa on irrotettavat ruokinta-astit. Ovien tuotannossa ja asennuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota tiiveyteen, ovissa on kolmipistekiinnitys.

Karsinan koko on säädettävissä pituus ja korkeussuunnassa pehmustetuin puomein. Ulkopuolinen paniikkivapautus etu- ja takapuomeissa on yksinkertainen käyttää ja mahdollisen tarpeen jälkeen nopeasti takaisin koottavissa. Sisävalo on vakiovaruste. Notos Plussassa on tummennetut avattavat ikkunat hevostilassa kaksi kummallakin sivulla, sekä yksi varustehuoneeseen. Suomeen tuotavissa malleissa on vakiona automaatisesti kelautuva vedoton takapressu, lisäksi mahdollista saada Windshot-kesäpressu. Lisävarusteena on saatavilla myös alumiiniset sivusuuntaan aukeavat yläluukut. Karsinan väliseinä on pikalukittava sekä käännettävissä lastauksen helpottamiseksi.

EquiDrive® PLUS- alusta on kastamalla kuumasinkitty, kierrejousilla sekä automaattisesti säätyvillä jarruilla varustettu alusta. Notos Plus-malleissa aina iskunvaimentimin varustettuna. Notos Plus on saatavilla kokonaismassoilla 3000kg ja 3500kg. Vakiorengastus on 14″ erityisen matalan nousukynnyksen vuoksi. Kysy tarjousta!

Sähköjärjestelmä on vakiona 13-napainen varustettuna peruutusvalolla. Nokkapyörä on automaattinen ergonomisella vetokahvalla. AluBiComp-lattialle myönnetään 20-vuoden takuu.

Pyydä tarjousta tai soita ja kysy lisää 040 743 8487 / Elina

laatutrailerit humbaur stamine myy