Single Alu 1300 / 1600

1,5 hevosen traileri

Humbaur Single Alu on yhden hevosen tai hevosen ja varsan vankkarakenteinen ja turvallinen vaunu, joka sopii kokonaispainonsa puolesta vedettäväksi useimpien henkilöautojen kanssa. Seinämateriaali on 18mm alumiinipaneeli, seinät on sisältä suojattu potkusuojin. Lattia on 21mm AluBiComp-lattia. Sisätilan mitat ovat pituus 322cm, leveys 130cm ja korkeus 231cm. Katon materiaali on polyesteri, joka on myös sisäpinnaltaan täysin sileä, joten sisäkatto on hygieeninen sekä helppo puhdistaa. Vakioväri katon ulkopinnalle on silver metallic tai black metallic. Katon värille on myös lukuisia muita värejä valittavaksi edulliseen lisähintaan. Käyntiovi pysyy auki turvallisesti tuulihaan johdosta. Ovien tuotannossa ja asennuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota tiiveyteen, ovissa on kolmipistekiinnitys.

Puomit ovat yksiosaiset, paniikkivapautus ulkopuolelta sekä edessä että takana. Sisävalo on vakiovaruste, samoin kuin tummennetut viiteen suuntaan aukeavat ikkunat. Suomeen tuotavissa malleissa on vakiona automaatisesti kelautuva vedoton takapressu, lisäksi mahdollista saada Windshot-kesäpressu. Lisävarusteena saatava tilava astulakaappi sisältää satula- ja suitsitelineen sekä harjan ja lapion, samoin kuin liiketunnistimella varustetun valon.

EquiDrive®-alusta on kastamalla kuumasinkitty, ja jousitus on kumivääntömallinen (KNOTT). Vakiorengastus on 13″, Suomessa aina M+S ympärivuotiseen käyttöön vähennetyllä lamelloinnilla, jotta kesto telikäytössä paranee. Single-mallia on saatavana 1300kg tai 1600kg kokonaispainolla. Sähköjärjestelmä on vakiona 13-napainen varustettuna peruutusvalolla. Nokkapyörä on vakiovarusteena automaattinen ja siinä on ergonominen vetokahva. Single Alu lattia on AluBiComp-alumiinilattia, jossa päällä vulkanoitu kumimatto. AluBiComp-lattialle myönnetään 20-vuoden takuu.

Pyydä tarjousta tai soita ja kysy lisää 040 743 8487 / Elina

laatutrailerit humbaur stamine myy