Tekijä

Elina Rinne
Elina RinneMuotoilija AMK

Stamine

Olen koulutukseltani muotoilija. Vaikka koulutuksella ei lopulta ole suurtakaan merkitystä siihen, missä ihminen on hyvä ja mitä osaa. Minä olen oppinut suurimmat oppini metalli- ja puutöistä kotona, isä oli seppä ja puuseppä. Lapsuudesta on paljon muistoja isän kanssa pajassa, tehtiin milloin mitäkin. Myöhemmin olen remontoinut parikin asuntoa.  Sukupolvien mittaiset kädentaidot sekä piirtotaito ovat periytyneet minullekin.

Hevosten kanssa olen toiminut pienestä pitäen. Olen aina pitänyt hevosmiestaitoja tärkeämpänä kuin itse ratsastusta ja mielelläni nykyäänkin teen paljon maastakäsin harjoituksia. Ensimmäisen ponini, jonka sain 11-vuotiaana, koulutin itse. Nykyään minulla on v. 2013 syntynyt suomenhevonen Into sekä v. 2011 syntynyt hollantilainen miniponi Mini. Näiden kahden kanssa aika kuluu omalla kotitallilla välillä varsin vauhdikkaasti.

Hevosharrastukseni pohjalta olen saanut vankan tietotaidon ja ymmärryksen kokonaisvaltaisesti hevosten hoidosta, rakenteesta ja käyttäytymisestä. Pystyn hyödyntämään tätä osaamista päivittäin työssäni. Asiakkaan tarpeet ovat ensisijaisen tärkeässä osassa kaikissa yritykseni tuottamissa palveluissa.

Ajatus yrityksen perustamisesta lähti tarpeesta itsensä työllistämiselle sellaiseen työhön, josta oikeasti pitää. Alun perin ajatuksena oli myydä palvelukokonaisuuksia ja suunnitella ja piirtää teippauksia. Nyt olen kuitenkin täystyöllistettynä kaikissa korjaus ja huoltotoimenpiteissä, joita yritykseni tarjoaa. Itse kun tekee, tietää varmasti että työ on laadukkaasti tehty ja kestää asiakkaan käytössä jälleen vuosia eteenpäin!

Toivon että pystyn olemaan avuksi mahdollisimman monessa asiassa sinulle ja toivotan lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni!

Ota yhteyttä!