VUOKRATAAN Humbaur Xanthos Spirit 2000

Humbaur Xanthos Spirit on kahden hevosen tilava, vankkarakenteinen ja turvallinen vaunu. Seinämateriaali on pitkäikäistä alumiinipaneelia. Lattia on vakiovarusteena 21mm AluBiComp-lattia johon vulkanoidaan 8mm paksu kumimatto liukumattomalla pinnalla. Maton reunat tiivistetään lattian/seinän rajaan. Trailerissa on hokkimatto suojaamassa hevostilan etuosaa. EquiSpace® konseptin mukaisen sisätilan mitat ovat pituus 316, leveys 171 ja korkeus 236cm. Trailerissa ei ole satulakaappia. Katon materiaali on polyesteri, joka on myös sisäpinnaltaan täysin sileä. Kaksinkertainen polyesterikatto eristää hyvin ääntä kuljetustilanteissa. Trailerissa on sivupotkusuojat sekä 5-suuntaan säädettävä kattoluukku ilmanvaihtoa lisäämään.

Trailerissa on pehmustetut ja säädettävät puomit. Ulkopuolinen paniikkivapautus löytyy etupuomeista ja on yksinkertainen käyttää ja mahdollisen tarpeen jälkeen nopeasti takaisin koottavissa. Sisävalo on vakiovaruste, samoin kuin 5-suuntaan säädettävät tummennetut ikkunat. Trailerissa on automaatisesti kelautuva vedoton talvipressu. Karsinan väliseinä on käännettävissä lastauksen helpottamiseksi.

EquiDrive®-alusta on kastamalla kuumasinkitty, jousitus on kumivääntömallinen erillisjousitus,tässä mallissa iskunvaimentimin varustettuna. Vakiorengastus on 13″, kauden mukaisesti joko kesäkäyttöön M+S tai talvikäyttöön nastarenkaat.

Vuorokausivuokra

6500

Viikonloppuvuokra

13000

Viikko tai muu pidempi vuokra-aika hinnoitellaan erikseen, kysy tarjousta.

Vuokrausehdot löydät täältä. Tutustuthan vuokrausehtoihin.

Vakuutusehdot löydät täältä.

Vuokratrailerin hinnasto ja varaosahinnasto.

 

Traileri vuokrataan yllä olevien varusteiden lisäksi kitalukolla ja vetopään suojalla varustettuna ja desinfioituna seuraavalle vuokraajalle.

  • Traileri tulee palauttaa aina tyhjennettynä ja siivottuna. Siivoamatta jätetystä trailerista veloitetaan aina 52€ lisämaksu.
  • Trailerissa tulee käyttää kutteri-purua/pellettiä/muuta pölyämätöntä kuiviketta.
  • Trailerin voi vuokrata myös kuivikkeiden kanssa
  • Trailerin omamassa on 796kg, kantavuus 1204kg ja kokonaismassa 2000kg.
  • Vuokraaja on itse vastuussa riittävästä ajokorttiluokasta sekä vetoauton vetokapasiteetista.

Traileri on vakuutettu täyskaskolla sekä tavallisella liikennevakuutuksella. Omavastuu vuokralleottajalle on 800€.

Trailerin vakuutus ei kata hevosen aiheuttamia vahinkoja, vaan on vuokraajan vastuulla, että hevosella on voimassa oleva vastuuvakuutus tai vaihtoehtoisesti voimassa oleva kotivakuutus korvaa hevosen aiheuttamat vahingot. Vahingon sattuessa, on siitä ilmoitettava viipymättä vuokran antajalle. Toivotaan kuitenkin turvallista ja mukavaa matkaa!

Varaa trailerivuokra tai soita ja kysy lisää 040 743 8487 / Elina