Puleeraus ja vahaus

Trailerin pinta harmaantuu usein vuosien saatossa vaikka traileria pesisi ja huoltaisi aika ajoin. Lasikuitutrailerin uloin pinta on usein tehty gel coatista, eikä näin ollen käyttäydy aivan samalla tavalla kuin auton maalipinta. Trailerin huoltotoimenpiteissä olisi hyvä huomioida tämä asia, jolloin mm. pesuaineen valinta olisi hyvä tehdä huolella.

Lisäksi trailerin pinnan vaurioitumiseen vaikuttaa paljon se, missä traileria säilytetään. Taivasalla kesät talvet oleva traileri saa valtavat määrät UV-säteilyä joka kalkkiinnuttaa pinnan kuin pinnan. Lisäksi puustoinen säilytyspaikka edesauttaa sammalkasvuston kiinnittymisen tiukasti erityisesti trailerin katto-osiin.

Teen pesu/puleeraus/vahaustöitä kaikkiin trailereihin mahdollisuuksien mukaan. Jokainen työ pitää arvioida erikseen, sillä pintoja ja niiden vaurioita on yhtä monta kuin trailereitakin, eikä yksi ja sama tapa tai aine toimi kaikkiin trailereihin. Pyrin aina löytämään edullisimman ja tehokkaimman tavan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Trailerin puleeraus ja vahaus saa trailerin näyttämään vuosia nuoremmalta, mutta samalla myös lisää trailerin käyttöikää. Pintakäsittely on hyvä tehdä ajoissa, sillä liian vaurioitunutta pintaa ei välttämättä saa enää kuntoon ilman maalaustoimenpiteitä. Tervetuloa puleerattavaksi!

Puleeraus & vahaus

alk.400 €
  • Trailerit hinnoitellaan tapauskohtaisesti käytettävien tekniikoiden ja aineiden mukaisesti.

Ennen

Jälkeen

kiillotusta vailla hevostraileri
pintakäsittelyt staminelta stamine puleeraa trailerisi

Trailerimaalaus

Maalaustöissä otamme huomioon jokaisen työn tarpeet tapauskohtaisesti. Käytämme yleisesti Ral-värikarttaa, mutta tarpeen mukaan voidaan väri vaikka sävyttää vetoauton maalipinnan mukaan.

Saatavilla myös lukematon määrä metallisävyjä.

kiillotettuna, puleeraus

Kolhun kuidutus ja uusi maalipinta Atecin keulaan. Maalisävy katsottiin sopimaan vanhaan maalipintaan, joka tällä kertaa vaan puleerattiin kiiltäväksi.