Hyödylliset traileritarvikkeet nyt saatavilla Staminelta.

Traileritarvikevalikoima laajenee jälleen! Staminen verkkokaupasta ja Kuormakadun toimipisteestä saat helposti ja edullisesti trailerisi huoltoa ja käyttöä helpottamaan kaikki tarpeelliset varusteet. Jo aiemmin valikoimiin tuli rasvaprässi sekä voiteluspray, nyt lisäksi saatavilla Qhp:n jakkarat, kiinnitysköydet sekä kätevän kokoiset heinäverkot yhteensopivissa herkullisissa väreissä!

Tottahan se on, että suomalaisten naisten keskipituudeksi on (vuonna 2013) mitattu 164cm*, ja trailerin sisäkorkeus on tällä vuosikymmenellä jälleen kasvanut. Ainakaan allekirjoittanut ei ylety asentamaa heinäverkkoa trailerin kattokiinnikkeeseen, saati käyttämään kattoluukkua apinoimatta trailerin väliseinän päällä. Väliseinän käyttötarkoitus on kuitenkin ihan jotain muuta, kuin toimia kiipeilypuuna, joten kätevälle kokoontaitettavalle jakkaralle todella löytyy käyttöä trailerissa! Kevyt ja kompakti, helppo säilyttää satulakaapissa ja aina saatavilla. Lisänä herkulliset värit ja samaan sarjaan sopivat heinäverkot sekä kiinnitysköydet!

Heinäverkkoon mahtuu n. 2-3kg heinää riippuen heinälaadusta. Sopivan kokonsa johdosta verkko mahtuu täyettynä helposti satulakaappiin tai takaluukkuun, joten paluumatkan heinät on kätevä pakata jo valmiiksi verkkoon.

Kiinnitysköysissä toisessa päässä paniikkilukko, toisessa palohaka. Huomaathan kiinnittää paniikkilukon traileriin, jotta tarvittaessa se on myös ylettyvilläsi. Kiinnitysköysi saatavilla täällä hetkellä Limen vihreänä, muut värit saapuvat pikapuolin! Stay tuned.

*toim. huom. allekirjoittanut 160cm

Jakkarat ja heinäverkot saatavilla mm. näissä ihanissa väreissä;

Oranssi setti

Qhp jakkara

Pinkki setti

Qhp jakkara

Turkoosi setti

Qhp jakkara

Violetti setti

Käy katsomassa koko valikoima kaupasta

tai tule ostoksille Kuormakadulle! p.s. varmistathan että olen paikalla.