Xanthos Aero 2000/2400

böckmann traileri

Humbaur Xanthos AERO on tyylikkäällä aerodynaamisella keulalla varustettu kahden hevosen tilava, vankkarakenteinen ja turvallinen vaunu. Seinämateriaali on pitkäikäistä alumiinipaneelia. Lattia on vakiovarusteena 21mm AluBiComp-lattia johon vulkanoidaan 8mm paksu kumimatto liukumattomalla pinnalla. Maton reunat tiivistetään lattian/seinän rajaan. EquiSpace® konseptin mukaisen sisätilan mitat ovat pituus 316, leveys 171 ja korkeus 236cm. Katon materiaali on polyesteri, joka ainoana hevostrailereista on myös sisäpinnaltaan täysin sileä, joten sisäkatto on hygieeninen sekä helppo puhdistaa. Vakiovärit katon ulkopinnalle ovat silver metallic tai black metallic – katon värille on myös lukuisia muita värejä valittavaksi edulliseen lisähintaan. Xanthos AERO-mallissa satulakaappi on aina vakiovaruste ja AERO-malleissa satulakaappi on 20% tilavampi. Lukittavassa tilassa on telineet kahdelle satulalle sekä suitsille, satulakaapissa on tilaa myös western-satulalle! Vakiovarusteisiin kuuluu myös harja, lapio sekä peili. Hevostilan puolell satulakaappi toimii ruokintapyötänä ja siinä on irrotettavat ruokinta-astiat pidikkein. Astiat ovat erittäin käytännölliset pitemmillä reissuilla. Satulakaapin ovi pysyy auki turvallisesti tuulihaan avulla. Ovien tuotannossa ja asennuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota tiiveyteen kolmipistekiinnityksellä.

Humbaur AERO-mallien keula mahdollistaa pienemmän polttoaineenkulutuksen sekä lisätilan satulakaappiin sekä vähentää ilmavirrasta aiheutuvaa ääntä trailerin sisälle. Myös kaksinkertainen polyesterikatto eristää hyvin ääntä kuljetustilanteissa.

Karsinan koko on säädettävissä pituus ja korkeussuunnassa pehmustetuin puomein. Ulkopuolinen paniikkivapautus löytyy kaikista puomeista ja on yksinkertainen käyttää ja mahdollisen tarpeen jälkeen nopeasti takaisin koottavissa. Sisävalo on vakiovaruste, samoin kuin 5-suuntaan säädettävät tummennetut ikkunat. Suomeen tuotavissa malleissa on vakiona automaatisesti kelautuva vedoton takapressu, lisäksi mahdollista saada Windshot-kesäpressu. Karsinan väliseinä on pikalukittava sekä käännettävissä lastauksen helpottamiseksi.

EquiDrive®-alusta on kastamalla kuumasinkitty, jousitus on kumivääntömallinen erillisjousitus, Xanthos-malleissa aina iskunvaimentimin varustettuna. Vakiorengastus on 15″, Suomessa aina M+S ympärivuotiseen käyttöön vähennetyllä lamelloinnilla, jotta kesto telikäytössä paranee. Nastarengaspaketti myydään erkiseen edulliseen hintaan trailerin mukaan. Xanthos-mallia on saatavana 2000kg tai 2400kg kokonaismassalla, lisäksi 2700kg versiona jolloin alustana EquiDrive® PLUS tuo mukanaan vakiovarusteeksi myös automaattisesti säätyvät jarrut sekä 2700 S lisäksi kierrejousituksen! Pyydä tarjousta!

Sähköjärjestelmä on vakiona 13-napainen varustettuna peruutusvalolla. Nokkapyörä on automaattinen. AluBiComp-lattialle myönnetään 20-vuoden takuu.

Pyydä tarjousta tai soita ja kysy lisää 040 743 8487 / Elina

laatutrailerit humbaur stamine myy