Xanthos Spirit Plus Aero 2000

Humbaur Xanthos Spirit Plus AERO on tyylikkäällä aerodynaamisella keulalla varustettu kahden hevosen tilava, vankkarakenteinen ja turvallinen vaunu. Spirit Plus Aeron ominaisuudet ovat hieman yksinkertaistetummat ja kevyemmät Xanthos Aeroon verrattaen. Seinämateriaali on pitkäikäistä alumiinipaneelia. Lattia on vakiovarusteena 21mm AluBiComp-lattia johon vulkanoidaan 8mm paksu kumimatto liukumattomalla pinnalla. Maton reunat tiivistetään lattian/seinän rajaan. EquiSpace® konseptin mukaisen sisätilan mitat ovat pituus 316, leveys 171 ja korkeus 236cm. Katon materiaali on polyesteri, joka ainoana hevostrailereista on myös sisäpinnaltaan täysin sileä, joten sisäkatto on hygieeninen sekä helppo puhdistaa. Vakioväri katon ulkopinnalle on black metallic. Xanthos Spirit AERO Plus-mallissa satulakaappi on aina vakiovaruste ja AERO-malleissa satulakaappi on 20% tilavampi. Lukittavassa tilassa on telineet kahdelle satulalle sekä suitsille, satulakaapissa on tilaa myös western-satulalle! Western-satulateline lisäksi saatavilla lisävarusteena. Vakiovarusteisiin kuuluu myös harja, lapio sekä peili. Hevostilan puolella satulakaappi toimii ruokintapyötänä ja siinä on irrotettavat ruokinta-astiat pidikkein. Astiat ovat erittäin käytännölliset pitemmillä reissuilla. Satulakaapin ovi pysyy auki turvallisesti tuulihaan avulla. Ovien tuotannossa ja asennuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota tiiveyteen kolmipistekiinnityksellä.

Humbaur AERO-mallien keula mahdollistaa pienemmän polttoaineenkulutuksen sekä lisätilan satulakaappiin sekä vähentää ilmavirrasta aiheutuvaa ääntä trailerin sisälle. Myös kaksinkertainen polyesterikatto eristää hyvin ääntä kuljetustilanteissa.

Karsinan koko on säädettävissä pituus ja korkeussuunnassa pehmustetuin puomein. Ulkopuolinen paniikkivapautus löytyy kaikista puomeista ja on yksinkertainen käyttää ja mahdollisen tarpeen jälkeen nopeasti takaisin koottavissa. Sisävalo on vakiovaruste, samoin kuin 5-suuntaan säädettävät tummennetut ikkunat. Suomeen tuotavissa malleissa on vakiona automaatisesti kelautuva vedoton takapressu, lisäksi mahdollista saada Windshot-kesäpressu. Karsinan väliseinä on pikalukittava sekä käännettävissä lastauksen helpottamiseksi.

EquiDrive®-alusta on kastamalla kuumasinkitty, jousitus on kumivääntömallinen erillisjousitus, Xanthos Spirit Plus Aero-mallissa aina iskunvaimentimet vakiovarusteena. Vakiorengastus on 13″. Nastarengaspaketti myydään erikseen edulliseen hintaan trailerin mukaan. Xanthos Spirit Plus Aero-mallia on saatavana 2000kg kokonaismassalla.

Sähköjärjestelmä on vakiona 13-napainen varustettuna peruutusvalolla. Nokkapyörä on automaattinen. AluBiComp-lattialle myönnetään 20-vuoden takuu.

Pyydä tarjousta tai soita ja kysy lisää 040 743 8487 / Elina

laatutrailerit humbaur stamine myy