Xanthos Spirit 2000

Humbaur Xanthos Spirit on  kahden hevosen tilava ja valoisa satulakaapiton traileri. Spirit on yksinkertaistetumpi satulakaapiton malli isoveljestään Xanthos Aerosta. Seinämateriaali on pitkäikäistä alumiinipaneelia. Lattia on vakiovarusteena 21mm AluBiComp-lattia johon vulkanoidaan 8mm paksu kumimatto liukumattomalla pinnalla. Maton reunat tiivistetään lattian/seinän rajaan. EquiSpace® konseptin mukaisen sisätilan mitat ovat pituus 316, leveys 171 ja korkeus 236cm. Katon materiaali on polyesteri, joka on myös sisäpinnaltaan täysin sileä, joten sisäkatto on hygieeninen sekä helppo puhdistaa. Vakioväri katon ulkopinnalle on harmaa. Ovien tuotannossa ja asennuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota tiiveyteen kolmipistekiinnityksellä.

Humbaur kaksinkertainen polyesterikatto eristää hyvin ääntä kuljetustilanteissa.

Ulkopuolinen paniikkivapautus etupuomeissa on yksinkertainen käyttää ja mahdollisen tarpeen jälkeen nopeasti takaisin koottavissa. Sisävalo on vakiovaruste, samoin kuin 5-suuntaan säädettävät tummennetut ikkunat. Suomeen tuotavissa malleissa on vakiona automaatisesti kelautuva vedoton takapressu, lisäksi mahdollista saada Windshot-kesäpressu. Karsinan väliseinä on pikalukittava sekä käännettävissä lastauksen helpottamiseksi.

EquiDrive®-alusta on kastamalla kuumasinkitty, jousitus on kumivääntömallinen erillisjousitus, Xanthos-malleissa iskunvaimentimet lisävarusteena. Vakiorengastus on 13″. Nastarengaspaketti myydään erikseen edulliseen hintaan trailerin mukaan. Xanthos-mallia on saatavana 2000kg kokonaismassalla. Sähköjärjestelmä on vakiona 13-napainen varustettuna peruutusvalolla. Nokkapyörä on automaattinen. AluBiComp-lattialle myönnetään 20-vuoden takuu.

Pyydä tarjousta tai soita ja kysy lisää 040 743 8487 / Elina

laatutrailerit humbaur stamine myy